7 i 8 de setembre. BOTIGA AL CARRER.

S’apropa la nova edició de la Botiga al carrer a Platja d’Aro.
Per tal d’assolir el màxim rendiment per tots el participants, mantenir una bona imatge corporativa i tenir accés a noves edicions, és indispensable respectar el Reglament i les condicions de la Botiga al carrer , especialment en quant al corrent de pagament de quota de soci i/o inscripció.

HORARI: 10.00h – 22.00h

PODEU VEURE EL REGLAMENT I L’ESCRIT DE CONDICIONS AL PEU DE LA PÀGINA.


Escrit-tècnic-Botiga-al-Carrer-2019


REGLAMENT-botiga-al-carrer-2019-ACTUALITZAT.Assemblea General de Socis.

El dia 26 de juny es va cel·lebrar a la sala de reunions de les Administracions Saturno l’Assemblea General de Socis 2019.

Hi van assistir més de 40 Associats i es va portar a terme l’elecció de la nova Junta seguin els procediments establerts en els estatuts.


Trobada de Gerents d’Associacions

El dia 7 de juny es va portar a terme la 3a. JORNADA DE GERENTS I DINAMITZADORS D’ASSOCIACIONS D’EMPRESARIS DEL COMERÇ. A L’ESPAI COWORKING MUNICIPAL. Organtiza ADEM i GENERALITAT DE CATALUNYA CCAM. l’espai Coworquing Municipal de Platja d’Aro. Organitzat per l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró. ADEM. Hi van assistir més de 30 gerents. Vàrem Visitar Comerços de nostre municipi: moda, Janom arte… En finalitzar Tots Plegats vàrem Dinar en un restaurant de Platja d’Aro.


26 de juny: Assemblea general de Socis

El 26 de juny a les 20:30

L’ASSEMBLEA GENERAL que tindrà lloc a la Sala de reunions de les Administracions Saturno, C/ San Sebastiá, 24 de Platja d’Aro, el dimecres dia 26 de juny a les 20:30 hores. 

Us posem l’ubicació de la sala de reunions d’Administracions Saturno.


2a. Trobada de Socis 06.06.2019

El proper dia 6 de juny a les 20:30h. Al S’Agaró Hotel. Es portarà a terme la 2a. Trobada de Socis. Us hi esperem!

Cal fer confirmació al mail de l’associació adem@adem.cat o al T. 972 819 555.