1a. Tribuna de la Fundació Jordi Comas 2018

ACTIVITAT RECOMENADA PER l’ADEM.

Aquest divendres 1 de juny a les 19.30 h al S’Agaró Hotel, de S’Agaró, tindrà lloc la primera Tribuna de la Fundació Jordi Comas d’aquest any.

Anirà a càrrec de l’arqueòleg i antropòleg Eudald Carbonell, codirector del Proyecto Atapuerca. Aquest reconegut investigador, que fa poc acaba de publicar el llibre Elogio del futuro, ens oferirà arguments per a la reflexió a partir de la conferència Evolució, transformació i canvi social. Pensar des d’ara i el seu posterior col.loqui. 
 
Podeu fer la reserva seguint aquest enllaç: 

1a. Fira Rock & Wine a Platja d’Aro

L’ADEM Col·labora en
la 1a. Fira de vi “Rock and Wine” a Platja d’Aro.

 

Des d’aquí us convidem a participar en aquesta Fira on hi trobareu tota una sèrie de tasts de vi en diferents formats, per oferir emocions i sensacions als sentits del gust, olfacte i l’oïda.

Horari Fira: dissabte – Diumenge 11:00-14:30 – 16:30-21:00

Més informació a:
www.(+34) 608.558.981

És una fira on els seus protagonistes, el vi català i la música rock tenen un fi comú, acostar al públic al món del vi a través de les emocions i sensacions que desperta en les persones la música, en aquest cas, música rock que no està triada a l’atzar, sinó que és el resultat d’una acurada selecció entre professionals.

D’aquesta manera, aquesta fira, vol conscienciar la gent dels beneficis saludables del vi. La intenció és que coneguis d’una manera singular a través de les cates de vi amb rock el que fan tots els cellers que participen en aquesta fira, i que puguis emocionar-te amb la personalitat i excel·lència dels seus vins.

La fira consta de diferents estands, on trobaràs, cellers de les DO catalanes i empreses vinculades al món de la gastronomia. En un mateix espai, conviuran en perfecta harmonia, el vi català, la música rock i la gastronomia.

Aquesta fira tindrà lloc al centre neuràlgic de Platja d’Aro, davant del Palau d’Esports i Congressos.

La Fira organitza més de 30 activitats: tastos, maridatges, tallers, tastos en vaixell, tasts submarins, xerrades, degustacions de productes de la nostra terra, i altres …

Tan la copa com els tiquets per a la degustació en els diferents estands, així com totes les activitats es poden comprar a la web i també els dies de la fira a l’estand que l’organització tindrà habilitat per a tal fet.


MASTERCLASS DE KUNDALINI IOGA OBERTA A TOTHOM! DIMARTS 22 DE MAIG

MASTERCLASS DE
KUNDALINI IOGA
OBERTA A TOTHOM!
 DIMARTS 22 DE MAIG

Revitalitza el teu Cos,
allibera la Ment,
dona pau al teu Esperit,
Respira!

Vine i experimenta la tecnologia mil·lenària del Ioga de la Consciència!
A càrrec d’Imma – Kartapurkh Kaur

Dimarts, dia 22 de maig, a les 16h.
Al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.
· Inscripció gratuïta ·

Amb aquesta nova iniciativa, l’Associació d’Empresaris de Castell Platja D’Aro i S’Agaró posa a l’abast dels seus associats i a un preu especial per a ells, la possibilitat de fer classes de Ioga al Pavelló Municipal d’Esports, un cop per setmana durant una hora i mitja.

Aquestes classes aniran a càrrec de:

Imma Gil Martí
Professora de Ioga Kundalini amb titulació internacional per:KRI (Kundalini Research Institute) IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association)
Membre AEKY (Asociación Española de Kundalini Yoga)
Instructora de Childplay Yoga.
www.JapJiYoga.com

Esperem doncs que aquesta activitat sigui de profit per a tots vosaltres.


Amb la col·laboració de L’ADEM.

Dia Internacional d’Europa, 9 maig.

El Viceconsulat Italià a Platja d’Aro, promou la Següent TAULA RODONA:
“Amatrice: UN EXEMPLE DE SOLIDARITAT INTERNACIONAL, AMB LA GASTRONOMIA COM AMBAIXADORA”

PARTICIPEN:


Sr. Sergio Pirozzi, Alcalde de Amatrice, i conseller de la Regió Lazio.
Sr. Paolo Campana, el food Blogger que va proposar la campanya solidària.

Sra. Emanuela Carmenati, Vicecònsol, i President d’honor de la Cambra de Comerç italiana CCIB, la càmera que va proposar l’adhesió de la campanya als Restaurants a Espanya.
Sr. Francesco Desiderio, Restaurador que ha participat en la campanya. Propietari del Restaurant “La locanda vaig donar Nonna Flo”.
Sr. Joan Giraut, alcalde de Platja d’Aro.

LLOC: Sala d’actes de l’Ajuntament de Castell Platja d’Aro

HORA: 17.00

 


Que s’hi explicarà?

Amatrice va patir un trist terratrèmol a l’agost 2016, que va devastar aquella zona i particularment el municipi.

La ciutat dóna nom a un plat de pasta molt popular a Itàlia, i que aquí pràcticament no es coneix perquè un dels seus ingredients essencials, el “guanciale” és molt difícil de trobar aquí. En Amatrice cada any fan trobades gastronòmiques per posar en valor aquest patrimoni. El terratrèmol va coincidir amb el certamen anual.

En aquell moment el food blogger italià Paolo CAMPANA va proposar una campanya solidària que la Cambra de Comerç Italiana de Barcelona CCIB al seu torn va proposar als restaurants certificats (entre d’altres), a la qual molts van adherir, i d’entre ells La Locanda di Nonna Flo , de Sant Feliu de Guíxols (Gi), promotora de la visita.

L’alcalde de Amatrice vindrà a recollir el donatiu recaptat pel Restaurant del Sr. Franco Desidero “la Locanda della Nonna Flo” durant l’esdeveniment del 24 de setembre 2016 gràcies a la generositat dels Baix Empordanesos i visitants (veure la nota de premsa que segueix, i que es va remetre en aquell moment), farà una conferència a la Universidat de Girona per relatar l’experiència de devastació soferta i els projectes de reconstrucció. També visitarà els cellers de Eccociwine a Sant Martí Vell, hi haurà una degustació gastronòmica al mercat del Lleó de Girona, i una trobada a Platja d’Aro amb el food Blogger que va llançar al seu dia la campanya solidària a través dels restaurants.

Us hi esperem!


  ViceCosulat Italià a Platja d’Aro