Platja d’Aro in Love! ’19

Del 14 a l 17 de febrer’19. es va portar a terme el Platja d’Aro in Love!
Anirem informant de les activitats programades per aquests dies! amb el hashtag #PDAINLOVE al Facebook i a l’Instagram. i a www.adem.cat/pdainlove

ja pots veure les fotos de les activitats d’aquest cap de setmana romàntic a Platja d’Aro.
>>AQUÍ<<


El programa de les activitats del “Platja d’Aro in Love”


No t’ho perdis!  segeuix #PDAINLOVE a l’instagram i al Facebook

NOTA INFORMATIVA: LLOC DE TROBADA DE LA SORTIDA DE LES VISITES GUIADES DEL DISSABTE AL CAMÍ DE RONDA DE S’AGARÓ. A LES 12H.  A LA BARRERA DE S’AGARÓ I A LES 13H. A LA GLORIETA DEL CAMÍ DE RONDA.


Els restaurants que participen amb el Menú in Love. I a on trobareu les butlletes per participar en el sorteig
Platja d’aro in Love” els dies 14, 15, 16 i 17 de Febrer.

– Restaurant M&B


– Restaurant La Riera


– The Grill BB


– Sushi d’Aro

Sushi d’Aro

– El Racó de l’Epi


– Arrós i Peix


-Gastro Bar la Terrassa de s’Agaró

Hotels que participen al sortieg del
Platja d’Aro in Love 2019

– Hotel Costa Brava

– Hotel Bell Repós

– Hotel NMSuites



El dia 16 de febrer… T’hi esperem!

Baixa’t la Postal!


Els taxis de Platja d’Aro també estan enamorats de participar al Platja d’Aro in Love”

Taxis de Platja d’Aro amb el Logo de la campanya “Platja d’Aro in Love”

SORTEIG DEL PLATJA D’ARO IN LOVE!
Sorteig de 3 estades de cap setmana a Platja d’Aro
els dies 27 i 28 d’abril del 2019.

BASES DEL SORTEIG

El sorteig de tres (3) estades d’un cap setmana (del 27 al 28 d’abril) a Platja d’Aro anirà en combinació amb les quatres (4) darreres xifres del numero de que surti premiat al sorteig de l’ONCE del dia 20 de febrer del 2019.

Els números anterior i posterior al premiat, seran els que també obtindran el premi d’una estada d’un cap setmana a Platja d’Aro.

Els premiats seran avisats per la pròpia Associació d’Empresaris o per via telefònica i/o per e-mail. En cas que no sigui possible posar-se en contacte o bé els premiats no contestin a l’avís del premi, en un període de 15 dies (6 de març 2019) el premi passarà al número immediatament posterior o anterior.

En el cas que no s’hagin exhaurit totes les butlletes, en lloc de les 4 darreres xifres en combinació amb el número premiat de l’ONCE, passaran a ser les 3 darreres xifres.

El premi consisteix explícitament en:

Una nit per dues persones, del dissabte dia 27 al 28 d’abril 2019, a un dels 3 hotels que participen en l’acció “Platja d’Aro in Love 2019” en regim de dormir i esmorzar. I un dinar per dues persones el diumenge 28 d’abril en un dels restaurants que han participat en l’acció Platja d’Aro in Love 2019.

Els hotels que participen es reserven el dret de fer canvis tant en les dates com en els serveis oferits.

Els premis no son acumulables, ni es poden bescanviar per cap altre opció de premi ni obtindre cap remuneració econòmica pel mateix.

La participació en aquest sorteig és l’acceptació de les bases del mateix.

NOTICIES DE PREMSA

TV COSTA BRAVA


DIARI DE GIRONA:

https://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2019/02/13/marxa-campanya-mes-romantica-platja/962386.html?fbclid=IwAR0ujDqMmZYtHuBJF06ckKnPVasr1zNbYdo-vvjtwu9_zmOCFRJ9Ihg5P5E


EL PUNT DIARI

El president de l’Adem, Manel Canadell, entre una de les màscares que anuncien el carnaval i un dels cartells de la nova campanya al voltant de Sant Valentí. E.A.

Comerços de l’associació engeguen, a partir de demà, dia de Sant Valentí, una nova iniciativa, Platja d’Aro in love, una novetat que evoca també els anys daurats de l’esclat turístic de la població i el concurs El amor se cita en Playa de Aro, en què sortejaven estades pagades a la població a parelles acabades de casar o que celebressin el 25è aniversari de noces, un reclam senzill però que va calar i va contribuir a atraure públic i molts segons residents a la zona.
En aquest cas, però, el punt de partida té poc a veure i és modest, però no deixa de ser una adaptació moderna de la campanya. Demà hi haurà activitats al carrer i engegaran tallers a Ved&Fruit, cada matí prèvia reserva al local. Amb vista al cap de setmana, divendres a la tarda (19.30 h) llegiran les cartes d’amor a s’Agaró, al Gastrobar La Terrassa del nucli. I dissabte al migdia hi haurà una visita guiada romàntica pel camí de ronda Josep Ensesa, amb sessió de fotos i record gratuït en forma d’imatge al templet-glorieta als enamorats que hi vulguin participar, gentilesa de Fotografia Julian.
Al vespre, l’hotel Costa Brava oferirà una activitat amb cartes d’amor i les relacions sentimentals de músics romàntics, amb opció de sopar romàntic per 25 euros. I diumenge, a les 10.30 h, hi haurà una visita guiada per Castell d’Aro que finalitzarà al migdia a l’antic casino, un recital gratuït de música romàntica.
Per Canadell, la primera edició servirà com a prova “amb la idea que creixi i la inspiració de Verona”, ciutat bressol de Romeu i Julieta on aquests dies esperen una afluència massiva. En aquesta línia, esperaran a veure les reaccions i l’impacte dels visitants en les xarxes socials per definir el futur, però creuen que pot ser un al·licient per consolidar un esdeveniment atractiu enmig d’un mes que tradicionalment, i amb permís del carnaval, és el més fluix en negoci de tot el calendari anual.
El president de l’Adem destaca que el ventall de possibilitats futures, si més negocis s’hi impliquen, “pot tenir molt de recorregut”, amb més activitats i una durada més llarga, de tota una setmana.

El RIDAURA.COM


Surtdecasa.com


La Vanguardia


La Vanguardia/EFE