L’ADEM Col·labora en
la 1a. Fira de vi “Rock and Wine” a Platja d’Aro.

 

Des d’aquí us convidem a participar en aquesta Fira on hi trobareu tota una sèrie de tasts de vi en diferents formats, per oferir emocions i sensacions als sentits del gust, olfacte i l’oïda.

Horari Fira: dissabte – Diumenge 11:00-14:30 – 16:30-21:00

Més informació a:
www.(+34) 608.558.981

És una fira on els seus protagonistes, el vi català i la música rock tenen un fi comú, acostar al públic al món del vi a través de les emocions i sensacions que desperta en les persones la música, en aquest cas, música rock que no està triada a l’atzar, sinó que és el resultat d’una acurada selecció entre professionals.

D’aquesta manera, aquesta fira, vol conscienciar la gent dels beneficis saludables del vi. La intenció és que coneguis d’una manera singular a través de les cates de vi amb rock el que fan tots els cellers que participen en aquesta fira, i que puguis emocionar-te amb la personalitat i excel·lència dels seus vins.

La fira consta de diferents estands, on trobaràs, cellers de les DO catalanes i empreses vinculades al món de la gastronomia. En un mateix espai, conviuran en perfecta harmonia, el vi català, la música rock i la gastronomia.

Aquesta fira tindrà lloc al centre neuràlgic de Platja d’Aro, davant del Palau d’Esports i Congressos.

La Fira organitza més de 30 activitats: tastos, maridatges, tallers, tastos en vaixell, tasts submarins, xerrades, degustacions de productes de la nostra terra, i altres …

Tan la copa com els tiquets per a la degustació en els diferents estands, així com totes les activitats es poden comprar a la web i també els dies de la fira a l’estand que l’organització tindrà habilitat per a tal fet.