L’Associació Contra el Càncer de Girona, va celebrar el passat 30 de juny la seva Gala Solidària Costa Brava, un esdeveniment amb fins benèfics que té com a objectiu reafirmar el compromís de la societat per lluitar contra el càncer.

La gala es va celebrar a l’Hotel s’Agaró i va reunir 400 persones, entre autoritats, representants d’entitat, patrocinadors i empresaris. El president de l’Adem Manel Canadell i la responsable de Comunicació Sara Peces, varen assistir en representació de l’Associació d’Empresaris de Platja d’Aro, Castell d’Aro i s’Agaró.
Tanmateix, es va fomentar la interrelació amb altres entitats i personalitats del teixit empresarial gironí, creant noves sinèrgies.

Amb aquesta participació, es posa de manifest el suport de l’empresariat de la Vall d’Aro a les famílies i pacients d’aquesta malaltia.

La Gala Solidària va tornar a batre els seus propis records de recaptació arribant als 71.265 euros. Els fons recaptats es destinen íntegrament a eliminar les desigualtats i vulnerabilitat dels pacients de càncer i de les seves famílies.