“AQUEST ESTIU, PLATJA D’ARO” REPARTIRÀ QUATRE PREMIS, ENTRE ELLS UN CAP DE SETMANA VIP PER CEL, MAR I TERRA !!

L’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró ha engegat a partir del dimecres 29 de juny una nova campanya comercial d’estiu, “Aquest estiu, Platja d’Aro”.

Els usuaris que hi participen, opten a tres premis quinzenals i a un gran sorteig final que tindrà lloc el 15 de setembre i que permetrà veure i viure el municipi des de cel, mar i terra (vol en helicòpter, sortida en vaixell, estada en hotel, menú gastronòmic, i molt més …)

Platja d’Aro, 4 de juliol del 2022.- L’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM,) ha engegat una nova campanya comercial d’estiu que porta per nom “Aquest estiu, Platja d’Aro”.

Mitjançant aquesta iniciativa, els visitants al municipi que fan una despesa mínima de 20 euros, fins el 14 de setembre, en algun de la seixantena d’establiments que hi participen, podran optar als sortejos i guanyar fantàstics regals !!

Per una banda, hi haurà tres premis quinzenals. Són el premi CEL, que es sortejarà el 14 de juliol, el premi MAR, el 28 de juliol,  i el premi Terra, el 18 d’agost. Cada un d’aquests premis tindrà un afortunat que s’emportarà alguns dels següents regals: nits en allotjaments turístics del municipi, àpats, vals de compra, experiències i molts més obsequis.

Per l’altra, el 15 de setembre es posarà punt i final a la campanya amb el Gran Sorteig del Premi Cel, Mar i Terra, consistent en un cap de setmana VIP. El premi tindrà un únic guanyador que s’emportarà diversos regals:  un vol en helicòpter per l’entorn privilegiat del municipi, un passeig de 3 hores en veler, amb càtering inclòs, una estada de cap de setmana en un Hotel encantador sobre el mar, i  una mariscada en un reconegut restaurant arran de la platja gran de Platja d’Aro.

Tots aquests premis s’assignaran per sorteig amb un número de participació que els clients obtindran quan facin la seva compra. Els requisits per participar seran que els aspirants  inscriguin el seu número de participació a un formulari online, així com que segueixin a Instagram tant a l’AdEM (@empresaris_platjadaro) com al negoci on han fet la seva despesa.

TOTA LA INFORMACIÓ >>>AQUÍ<<


Translate »