AQUEST ESTIU, PLATJA D’ARO

L’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró promou cada any la campanya comercial d’estiu: “Aquest estiu, Platja d’Aro”. Es tracta d’una campanya en format de concurs que ofereix la possibilitat d’aconseguir diversos lots de premis a través de dues vies: sortejos per Instagram i un gran sorteig final a través de butlletes de participació.

Gran Sorteig del Premi Cel, Mar i Terra, consistent en un cap de setmana VIP
Mitjançant aquesta iniciativa, els visitants al municipi que fan una despesa mínima de 20 euros en algun dels establiments adherits, podran omplir una butlleta de participació i entrar en el sorteig final. Els usuaris s’hi poden inscriure tantes vegades com butlletes hagin adquirit.

El premi tindrà un únic guanyador que s’emportarà diversos regals que el permetran veure i viure el municipi des del cel, el mar i la terra: un vol en helicòpter per l’entorn privilegiat del municipi, un passeig de 3 hores en veler amb càtering inclòs, una estada de cap de setmana en un hotel encantador sobre el mar, un menú gastronòmic en un reconegut restaurant arran de la platja gran de Platja d’Aro, i molt més.

Sortejos per Instagram
Per altra banda, hi ha tres premis quinzenals que són el premi Cel, el premi Mar i el premi Terra. Cada un d’aquests premis tindrà un afortunat que s’emportarà un lot de regals relacionats amb el cel, el mar i la terra.

Els requisits per participar són seguir l’Instagram de l’AdEM (@empresaris_platjadaro), etiquetar algún amic i compartir la imatge del sorteig del moment.

El sorteig es realitza mitjançant una aplicació de sortejos d’Instagram que selecciona a l’atzar un nom d’usuari dels participants. Aquest sorteig es grava en directe i el resultat es publica l’endemà al lloc web i xarxes socials de l’ADEM.

Falques radiofòniques:

Imatges edició 2023: