BOTIGA AL CARRER ®

Nou rècord de participació a la Botiga al Carrer® de Platja d’Aro

El 2 i el 3 de setembre, una vuitantena de comerços i establiments varen fer seu el centre de la població per presentar-hi moda, tendències, colors, estil i varietat a un preu immillorable.

Durant tot el cap de setmana, visitants i residents varen gaudir de les millors ofertes al centre comercial, a cel obert, més gran de la Costa Brava.

La Botiga al Carrer tanca una nova edició amb record de visitants i amb un nivell de vendes superior al 2019 abans de la pandèmia.

El bon temps, una oferta variada i les accions de promoció al carrer i en diferents mitjans de comunicació, han contribuït a consolidar la Botiga al Carrer de Platja d’Aro com una cita ineludible a la Costa Brava.

La Botiga al Carrer®, és una iniciativa promoguda per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM), creada amb l’objectiu de facilitar als comerciants la sortida de l’estoc de temporada i presentar les noves col•leccions.

Durant aquests més de 20 anys, la botiga al carrer de Platja d’Aro ha esdevingut una marca reconeguda que compta amb el suport dels empresaris de la població, l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró via AROimpulsa, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

La campanya a la ràdio: