Divendres 5 de gener de 2024 al migdia ha tingut lloc l’elecció de les tres butlletes afortunades amb els premis del 8è Gran Sorteig de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques.

Primer Premi Fiat 500 hídrid: Sandra Jáimez Gálvez de Platja d’Aro (núm. 2.345, lliurada a la Carnisseria Arnall)

Segon Premi bicicleta elèctrica: Judith Valverde Lozano de Santa Cristina d’Aro (núm. 31.064 · Regal’aro)

– Tercer Premi tauleta tàctil: Sandra Castellà Hernández de Sant Fruitós de Bages (núm. 16.721 · Perfumeria Júlia Centre)

L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec de la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Imma Gelabert i el president de l’Associació d’Empresaris ADEM, acompanyats de l’alcalde, Maurici Jiménez. Una sessió oberta al públic i davant de notària per certificar la validesa de la tria entre les més de 37.000 butlletes participants -rècord absolut de la iniciativa-, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar comerços i serveis locals adherits a la campanya.

Des del 25 de novembre tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins al 3 de gener d’enguany, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun dels 97 comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig realitzat avui. Com a novetat, de l’1 al 24 de desembre les mateixes butlletes permetien participar en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros cadascun del mateix centenar d’establiments, a través del Calendari d’Advent.