ECONOMIA I FINANCES
Finances per a gestionar amb èxit la teva Pime
PREU: 355€ (socis 295€)

Descripció del curs
PIMEC juntament amb IEF (Institut d’Estudis Financers) hem creat un curs d’especialització perquè a partir de l’anàlisi de les finances puguis veure la realitat econòmica de la teva empresa i, així, puguis prendre decisions adequades, de les quals, en bona mesura, dependrà l’èxit de la companyia.

L’estructura de l’empresa catalana està dominada per microempreses i petites empreses familiars, en les quals el paper del gerent de l’empresa, com a ànima del negoci, és absolutament vital. La gestió de l’empresa per part del gerent no és tasca senzilla, ja que aquesta figura acostuma a ser també el comercial de l’empresa, el responsable de Recursos Humans, el responsable de producció i, com no, el responsable financer.

Amb aquesta multiplicitat de rols cal tenir molt clar què fer i com prioritzar cada actuació en cada un d’aquests àmbits. Aquest curs facilita les eines necessàries per tal que aquest gerent “multi-rol” pugui gestionar amb èxit la seva empresa des d’un punt de vista financer. La formació es durà a terme en streaming (videoconferència) a través de l’Aula Virtual de PIMEC (veure detall de les sessions a l’apartat de calendari/horari). Prèviament a l’inici es facilitarà als participants les claus d’accés.

Més inormació i inscripció <<Aquí>>