GRAN SORTEIG DE NADAL

Gran Sorteig de Nadal: dimecres 5 de gener
Calendari d’Advent: Cada dia de l’1 al 24 de desembre

En motiu de la promoció i dinamització de l’activitat comercial local de la Campanya de Gran Sorteig de Nadal i Calendari d’Advent, l’Associació d’Empresaris Castell Platja d’Aro – S’Agaró, ADEM, a partir d’ara, amb la col·laboració d’Aro Impulsa · Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, sortejaran els següents premis:

  • 1r Premi: Cotxe Fiat 500 Hatchback MY23 500 1.0 Hybrid
  • 2n Premi: Bicicleta elèctrica
  • 3r Premi: Tauleta digital
  • Vals valorats en 50 € dels establiments adherits a la campanya i que es sortejaran de l’1 al 24 de desembre en el Calendari d’Advent.

La dues campanyes estan englobades com a Campanya de Nadal i per tant, l’adhesió a la mateixa, implica participar en tots els sortejos previstos (Gran Sorteig Nadal i Calendari d’Advent).

Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat que hagin realitzat una compra en els establiments col·laboradors de la campanya per un valor mínim de 20 euros. Per cada compra d’aquest import l’empresa lliurarà una butlleta per poder participar en el sorteig (realitzar una compra superior a 20 euros no implica tenir més butlletes per la mateixa compra).
És imprescindible conservar el tiquet original de compra i omplir amb lletra entenedora la butlleta amb les dades personals: nom, cognoms, telèfon, població i correu electrònic. Així mateix la butlleta s’haurà de dipositar a les urnes que hi haurà en els establiments adherits a la campanya.

SORTEIG I COMUNICACIÓ DE LES PERSONES GUANYADORES

El Calendari d’Advent 2023 serà un arbre de Nadal en vinil de gran format que estarà a l’oficina de Turisme, així com el llistat d’establiments adherits.
Cada dia, de l’1 al 24 de desembre, es destaparà la casella corresponent per descobrir quins establiments sortejaran el val de 50€ entre els seus clients.
S’extreurà una butlleta de cada bústia i es publicarà el nom dels establiments i les persones guanyadores.
Les butlletes es tornaran a la bústia per participar al Gran Sorteig Nadal 2023/2024, que se celebrarà el 5 de gener, a les 12h, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Les persones guanyadores del Calendari d’Advent, se’ls trucarà el mateix dia, una vegada realitzat el sorteig, i es farà públic en els canals habituals de comunicació i xarxes socials.

El Gran Sorteig de Nadal, en el què es sortejaràn els tres primers premis (cotxe, bicicleta i tauleta digital), es durà a terme el dimecres 5 de gener de 2024 a les 12 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró davant de la persona notaria.

Un cop realitzat el Gran Sorteig de Nadal, l’Ajuntament i ADEM contactaràn amb les
persones guanyadores del primer, segon i tercer premi per informar-los del resultat.

*Tots els participants del Gran Sorteig i del Calendari d’Advent autoritzen, de forma informada, a la publicació de les seves dades en aquests medis sempre que resultin guanyadors dels premis.