En motiu de la promoció i dinamització de l’activitat comercial local de la Campanya de Gran Sorteig de Nadal i Calendari d’Advent, l’Associació d’Empresaris Castell Platja d’Aro S’Agaró, ADEM, a partir d’ara, amb la col·laboració d’Aro Impulsa · Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, sortejaran els següents premis:
– 1r Premi: Cotxe Fiat 500 Hatchback MY23 500 1.0 Hybrid
– 2n Premi: Bicicleta elèctrica
– 3r Premi: Tauleta digital
– Vals valorats en 50 € dels establiments adherits a la campanya i que es sortejaran de l’1 al 24 de desembre en el Calendari d’Advent.

La dues campanyes estan englobades com a Campanya de Nadal i per tant, l’adhesió a la mateixa, implica participar en tots els sortejos previstos (Gran Sorteig Nadal i Calendari d’Advent).

PARTICIPANTS
Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat que hagin realitzat una compra en els establiments col·laboradors de la campanya per un valor mínim de 20 euros. Per cada compra d’aquest import l’empresa lliurarà una butlleta per poder participar en el sorteig. És imprescindible conservar el tiquet original de compra.

SORTEIG I COMUNICACIÓ DE LES PERSONES GUANYADORES
Pel Calendari d’Advent, hi haurà un sorteig per cada dia des del dia 1 al 24 de desembre. Cada matí una persona designada per l’organització es presentarà a l’establiment que li toqui fer el sorteig aquell dia i extraurà una butlleta de l’urna. Es farà una fotografia de la butlleta per conèixer les dades de la persona guanyadora i es tornarà a dipositar a l’urna de l’establiment per tal que pugui participar també en el Gran Sorteig de Nadal.

El Gran Sorteig de Nadal, en el què es sortejaràn els tres primers premis (cotxe, bicicleta i tauleta digital), es durà a terme el dimecres 5 de gener de 2024 a les 12 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró davant de la persona notaria.

Un cop realitzat el Gran Sorteig de Nadal, l’Ajuntament i ADEM contactaràn amb les persones guanyadores del primer, segon i tercer premi per informar-los del resultat.