El passat divendres 27 d’octubre es va dur a terme la jornada AROimpulsa de tardor: “Impuls per una ocupació de qualitat” a l’Hotel S’Agaró de Platja d’Aro.

La regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, va celebrar un trobada de debat sobre les necessitats reals de les empreses sobre el tema, l’intercanvi d’experiències d’èxit i de propostes de millora, entre d’altres; per promoure la fidelització dels equips de treball i una ocupació més social i de més qualitat.

Durant tot el matí de divendres es varen realitzar diferentes xerrades amb directors, gerents i responsables d’establiments del sector. Entre ells Manel Canadell, president de l’AdEm i fundador de la marca Cantamañanas, el qual va participar la taula rodona “Reptes de futur: fidelitzant un bon equip de treball”, juntament amb Sònia Joanals directora de l’Hotel Bell Repòs, Christian Prat gerent del Wanna Restaurant i Sushi d’Aro, i Paula Agustí responsable de RRHH d’Escampa Hotels.

El segon gran debat, “Experiències d’èxit KM0”, va ser a càrrec de Carles Arnall gerent de Carnisseries Arnall, Salvador Giraut conseller delegat de Mar Franc i president de Pimec Comerç Girona, Raquel Gonzaga directora de Casa Hotel Sta Elena i Josep Mª Pla gerent del Càmping Les Medes.

La jornada va finalitzar amb la xerrada “La recepta per a liderar un equip de treball” de Quim Casellas, xef de l’Hotel-Restaurant Casamar (Llafranc).