La presentació del projecte ‘The Village Costa Brava’

La presentació del projecte ‘The Village Costa Brava’ ha tingut lloc aquest dijous a Platja d’Aro. Hi havia representació institucional i empresarial de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge-Sant Antoni i Palamós. La Diputació de Girona també dóna suport en el projecte.

A la foto, d’esq. a dreta i de dalt a abaix:
Reg. Comerç empresa i ocupació, Sonia Bartomeu, Reg. Turisme, Nuria Cucharero, de Sant Feliu de Guixols; ; President S’Agaró Sant Pol es mou, David Adrià, Alcalde de Palamós, Lluis Puig, Alcaldesa Sta Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes, Reg. Prom. Econòm. Calonge i St. Antoni, Arturo Prades, Presidenta Guixols Comerç i Tur., Alexia Sánchez, President de l’ADEM, Manel Canadell, Alcalde de Castell Platja d’Aro S’Agaró, Maurici Jiménez, i President Fecotur Palamós, Toni Bachiller.

NP-The-Village21


Platja d’Aro in Love 21

Ja tenim les fotos premiades del CONCURS FOTOGRÀFIC DEL PLATJA D’ARO IN LOVE 2021! I els premis atorgats en cada categoria a les respectives guanyadores
!!MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR!BASES CONCURS FOTOGRÂFIC

L’ADEM us proposa participar en el concurs fotogràfic per celebrar la festivitat de Sant Valentí, els dies 13 i 14 de febrer del 2021 perquè, malgrat la situació actual, l’AMOR es respira més intensament a Platja d’Aro.

Es tracta de fer-vos una foto davant el photocall “Platja d’Aro in love “ situat al bell mig de Platja d’Aro, o a un altre indret màgic del municipi de Castell Platja d’Aro i S’Agaró.

La temàtica serà l’AMOR en totes les seves variants.

Es donaran 7 premis estades romàntiques a :

S’AGARÓ* – HOTEL SPA LA TERRASSA – HOTEL AROMAR* – HOTEL NM SUITES* – HOTEL PLANAMAR* – APARTAMENTS GOETTEN – APARTHOTEL COMTAT SANT JORDI

( Les condicions per gaudir dels premis s’informaran en el moment de la reserva)

BASES DEL CONCURS

*Les fotos es poden enviar al següent correu: adem@adem.cat o etiquetar a INSTAGRAM de l’AdEM, “@empresaris_platjadaro” amb el
HASHTAG: #PDAINLOVE21

  • Les dates per participar son: del 12 de febrer fins les 24h del 21 de febrer de 2021.

*Les fotos, màxim 2 per parella, han de ser fetes dins aquestes dates en els photocall, restaurants o indrets màgics del municipi de Castell Platja d’Aro i S’Agaró,

*Els guanyadors dels 7 premis es faran públics durant l’acte UN GIORNO D’AMORE, que es celebrarà el 27 de febrer a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb prèvia reserva a la Associació Culturejant.

El llistat de guanyadors i guanyadores també es publicarà a les XXSS de l’ADEM el dia 28 de febrer.

*Es concediran 2 premis a les fotos més originals, 2 premis a la tendresa, 2 premis a la foto familiar i 1 premi a la foto més simpática.

*S’eliminaran del concurs les fotografies que tinguin contingut racista / homòfob, o fomentin violència.

*El fet de participar en el concurs comporta l’acceptació de les bases i dona autoritat a l’Adem per fer-ne us durant i després de la campanya.. L’AdEM es reserva el dret en tot moment d’efectuar els canvis oportuns sempre que millorin les mateixes. L’AdEm també es declara competent en declarar nul el sorteig per causes justificades com poden ser: la baixa participació, descobriment d’actituds doloses o per causes majors.

  • Queden exclosos del sorteig els treballadors o les treballadores d’empreses proveïdores de productes o serveis de l’entitat organitzadora, AdEM.

©Instagram i ©Facebook són marques registrades, la seva utilització en aquestes bases és purament informativa i no per obtenir cap mena de benefici ni lucre per part de l’AdEM.


MENÚS ROMÀNTICS …GAUDEIX!


PREMIS CONCURS FOTOGRÀFIC D’ESTADES ROMÀNTIQUES A HOTELS
ASSOCIATS COL·LABORADORS AMB EL PLATJA D’ARO IN LOVE ’21

FORN FRANQUESA


SENSACIONS FLORALS ODONATA


PASTISSERIES I FORN DE PA, LA IBICENCA I LA FORMENTERA


Presents a TV3.

Presents al Programa “Planta Baixa” de TV3. per expressar les inquietuds dels empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró. En la situació de pandèmia actual, i els efectes negatius que provoquen les restriccions al sector comercial i restauració.


ACCIÓ REIVINDICATIVA

❗❗❗❗📣📣📣Hola a tothom. Des de l’ADEM us convoquem a l’ACCIÓ REIVINDICATIVA I DE DEFENSA DELS INTERESSOS DEL PETIT COMERÇ.
📍Lloc: Platja d’Aro
🗓 Data: dissabte 9/01
⏰ Hora: 11h
🛍 Acció: Aixecar persianes i mostrar cartelleria davant establiment.

L’Objectiu és reivindicar que Platja d’Aro és 365 fent l’acte simbòlic d’aixecar persianes.

Amb aquesta acció no es busca infringir cap norma, ni obrir de cara al públic, però sí evidenciar i transmetre als mitjans de comunicació i al Govern el nostre desacord per les mesures preses que afecten la viabilitat dels nostres negocis i la raó de ser de Platja d’Aro: 365

Des de l’ADEM es convocarà als mitjans i es facilitarà cartelleria a tots aquells que us sumeu a la iniciativa.

Si volem que s’escolti la nostra veu la teva participació és IMPRESCINDIBLE.

⚠️Confirma la teva PARTICIPACIÓ i fem, junts, que Platja d’Aro torni a ser 365Platja d’Aro, sense clients

DARRERA HORA COVID19.

Confinament perimetral municipal durant 10 dies. Ho acaba d’anunciar el Govern per frenar la interacció social i intentar remetre el creixement del risc de contagi. La restricció entra en vigor el dijous 7 de gener, just l’endemà de Reis.

Seran “10 dies per aturar el país”, ha dit la consellera de Salut, Alba Vergés, que ha justificat l’estricta mesura per “reduir encara més la interacció social. El virus no dona treva”. Vergés ha qualificat la mesura de “nova aturada social”.

MÉS INFORMACIÓ A >>>>AQUÍ<<<<


Campanya Gran Sorteig de Nadal 2020-2021

Del 28 de novembre al 4 de gener de 2021 ambdós inclosos comprar als establiments adherits a la Campanya del Gran Sorteig de Nadal pot tenir premi!!!

Participar és molt fàcil:

1. Descarrega’t l’APP Targeta Aro Impulsa

2. Identifica’t a l’establiments amb nom, cognoms, DNI o telèfon

3. Compra per un valor mínim de 20 €

4. SOBRETOT!!! Recorda conservar el tiquet de compra original!

Sorteig dimarts 5 de gener de 2021 a les 12 h.

Més info: Bases Gran Sorteig 2020-2021

25N DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES.

Entrevista a 5 dones emprenedores de Castell Platja d’Aro i S’Agaró. On contesten una sèrie de qüestions sobre la dona emprenedora; les dificultats, els avantatges, les possibles discriminacions sofertes o no, i altres valoracions de caràcter personal. Tot això per commemorar el 25N DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. Aquest vídeo ha estat produït per l’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró, amb col·laboració amb l’Ajuntament i l’espai Coworking.