Ja tenim les fotos premiades del CONCURS FOTOGRÀFIC DEL PLATJA D’ARO IN LOVE 2021! I els premis atorgats en cada categoria a les respectives guanyadores
!!MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR!



BASES CONCURS FOTOGRÂFIC

L’ADEM us proposa participar en el concurs-sorteig fotogràfic per celebrar la festivitat de Sant Valentí, els dies 13 i 14 de febrer del 2021 perquè, malgrat la situació actual, l’AMOR es respira més intensament a Platja d’Aro.

Es tracta de fer-vos una foto davant el photocall “Platja d’Aro in love “ situat al bell mig de Platja d’Aro, o a un altre indret màgic del municipi de Castell Platja d’Aro i S’Agaró.

La temàtica serà l’AMOR en totes les seves variants.

Es donaran 7 premis estades romàntiques a :

S’AGARÓ* – HOTEL SPA LA TERRASSA – HOTEL AROMAR* – HOTEL NM SUITES* – HOTEL PLANAMAR* – APARTAMENTS GOETTEN – APARTHOTEL COMTAT SANT JORDI

( Les condicions per gaudir dels premis s’informaran en el moment de la reserva)

BASES DEL CONCURS

*Les fotos es poden enviar al següent correu: adem@adem.cat o etiquetar a INSTAGRAM de l’AdEM, “@empresaris_platjadaro” amb el
HASHTAG: #PDAINLOVE21

  • Les dates per participar son: del 12 de febrer fins les 24h del 21 de febrer de 2021.

*Les fotos, màxim 2 per parella, han de ser fetes dins aquestes dates en els photocall, restaurants o indrets màgics del municipi de Castell Platja d’Aro i S’Agaró,

*Els guanyadors dels 7 premis es faran públics durant l’acte UN GIORNO D’AMORE, que es celebrarà el 27 de febrer a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb prèvia reserva a la Associació Culturejant.

El llistat de guanyadors i guanyadores també es publicarà a les XXSS de l’ADEM el dia 28 de febrer.

*Es concediran 2 premis a les fotos més originals, 2 premis a la tendresa, 2 premis a la foto familiar i 1 premi a la foto més simpática.

*S’eliminaran del concurs les fotografies que tinguin contingut racista / homòfob, o fomentin violència.

*El fet de participar en el concurs comporta l’acceptació de les bases i dona autoritat a l’Adem per fer-ne us durant i després de la campanya.. L’AdEM es reserva el dret en tot moment d’efectuar els canvis oportuns sempre que millorin les mateixes. L’AdEm també es declara competent en declarar nul el sorteig per causes justificades com poden ser: la baixa participació, descobriment d’actituds doloses o per causes majors.

  • Queden exclosos del sorteig els treballadors o les treballadores d’empreses proveïdores de productes o serveis de l’entitat organitzadora, AdEM.

©Instagram i ©Facebook són marques registrades, la seva utilització en aquestes bases és purament informativa i no per obtenir cap mena de benefici ni lucre per part de l’AdEM.


MENÚS ROMÀNTICS …GAUDEIX!






PREMIS CONCURS FOTOGRÀFIC D’ESTADES ROMÀNTIQUES A HOTELS








ASSOCIATS COL·LABORADORS AMB EL PLATJA D’ARO IN LOVE ’21

FORN FRANQUESA


SENSACIONS FLORALS ODONATA


PASTISSERIES I FORN DE PA, LA IBICENCA I LA FORMENTERA