Castell Platja d’Aro

1 d’octubre 2020

1.- Avui ha estat el punt de sortida amb la primera reunió de treball per l’organització del Mercat de Nadal Shopping 2020 a Platja d’Aro. A la Reunió hi ha participat la Sra. Gemma López de “LAINDUSTRIAL” i el President de l’ADEM, Sr. Manel Canadell.  Començant doncs a donar ja forma al que serà la campanya de Nadal a Platja d’Aro, amb les  singularitats pròpies d’aquest any.

2.- També avui s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i ADEM, Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró, per desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats Comercials a l’Institut Sant Feliu de Guíxols, de Girona.

Un any més l’ADEM dona suport al model de formació professional a Catalunya, com a element estratègic per millorar el nivell de qualificació professional de les persones, per incrementar-ne l’ocupabilitat i per impulsar la competitivitat de les empreses.

Signen el document el Sr. Xavi Rio Núñez, director del centre Institut Sant Feliu de Guíxols, i el Sr. Manel Canadell Comas,  president de l’Associació D’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró.


Versió format PDF