AdEM – SETEMBRE 2021

 

La 22ª edició de Botiga al Carrer de setembre 2021 celebrada el 4 i 5 de setembre ha esdevingut una de les millors, superant rècords  de venda històrics d’alguns dels 61 participants. La  valoració ha estat molt positiva tant per l’Associació Oncolliga, com per les que han participat per primera vegada a la Botiga al Carrer de Platja d’Aro, la Fundació Casa Ronald McDonald, Ass. Gats d’Aro i Ass. Sol de Miaus. 

Tot i la previsió de temps inestable, el sol va fer acte de presència durant pràcticament tot el cap de setmana, i la platja va compartir protagonisme amb la Botiga al Carrer, amb una notable afluència de visitants.

La millora de la situació sanitària del Covid-19 va permetre que el consistori dones llum verda per recuperar el format de Botiga al Carrer amb la habitual ocupació de la via pública, si bé sense altres activitats complementàries, per tal de dur a terme l’esdeveniment en les millors condicions de seguretat. 

Es recupera així l’autentica Botiga al Carrer de Platja d’Aro, assolint amb un notable l’objectiu de dinamitzar els sectors del comerç, restauració i serveis del municipi.

AdEM agraeix a La Cava Tabacs i Farmàcia Alex de Benito la difusió de l’esdeveniment mitjançant les pantalles de visualització dels seus establiments.

AdEM també agraeix als associats i no associats la seva participació i col·laboració econòmica que fa possible l’organització de la Botiga al Carrer, i  reivindica, en defensa dels associats, la manca de solidaritat i ètica empresarial d’aquells que aprofiten els avantatges de forma gratuita sense pagar la quota d’inscripció, posant en perill la continuïtat de l’esdeveniment en perjudici de tot el petit comerç del municipi.

La Comissió Botiga al Carrer de l’AdEM treballa per seguir millorant amb noves propostes per la propera edició, la data de la qual es decidirà prèvia consulta amb els associats.