PIMEC i ADEM CELEBREN LA “1ª TROBADA D’ESTIU – ALIANCES TERRITORIALS”, A L’HOTEL S’AGARÓ, AL BELL MIG DE LA COSTA BRAVA.


President de Pimec, Antoni Cañete, Vicepresidenta Mireia Cammany, President de Pimec Girona Pere Cornellà i el President de l’AdEM Manel Canadell, van treballar conjuntament per organitzar la 1ª trobada estiuenca de Networking.

La jornada es va celebrar la tarda vespre del dissabte 23 d’agost, de 19 a 21h als jardins de l’Hotel S’Agaró, amb la participació d’una cinquantena d’empresaris, polítics, personalitats del mon empresarial de tot l’àmbit català, socis de l’AdEM i representants d’Associacions d’empresaris i comerciants dels municipis veïns.

Durant l’acte, membres de l’ADEM: Sara Peces de Llagosnet i Imma Gelabert del Camping Riembau, varenpresentar “El Village de la Costa Brava”, el nou projecte liderat per l’AdEM, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, conjuntament amb les associacions empresarials i de comerçdels municipis que formaran la Federació d’associacions:Fecotur de Palamós, Calonge i Sant Antoni, Guíxolscomerç i turisme, i Santa Cristina Emprèn.

El projecte, concebut per l’ADEM, téper objectiu la reactivació del turisme de qualitat al territori i compta ambel suport dels ajuntaments dels 5 municipis que el formen, així com del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona i la Agència Catalana de Turisme de la Generalitat.

La situació actual de crisis provocada per la Covid-19, ha impulsat el sector privat a cercar solucions per la reactivació de l’economia a curt i mitjà termini. Bon exemple d’això és el projecte EL VILLAGE DE LA COSTA BRAVA, una innovadoraproposta de turisme i oci que busca donar forma a una realitat territorial històrica i que, durant dècades, ha creat un vincle turístic, econòmic i social format per els municipis de proximitat. Aquest matí, ha tingut lloc a Platja D ́Aro la presentació del projecte als alcaldes, regidors, tècnics i representants de les Associacions d’Empresaris dels municipis que en formen part.

L’ambient informal i distès, va facilitar la interrelació entre empresaris i empresàries,compartint experiènciesi creant sinèrgies.

Arrel de l’èxit d’aquesta primera trobada, PIMEC i ADEM han adquirit el compromís de fer Jornades empresarials periòdiques en el mateix territori a la tardor i/o a la primavera.

ADEM i PIMEC 1ª trobada d'estiu 

ADEM i PIMEC 1ª trobada d'estiu