Després de l’èxit de la primera edició, els dies 25, 26 i 27 d’abril el Moot d’Arbitratge Internacional de Futbol (IFAM) torna a Platja d’Aro a celebrar la seva segona edició.

En aquesta trobada es varen reunir professionals de més de vint països vinculats a clubs de renom i les millors lligues del món: FC Barcelona, Real Madrid, Man City, La Liga, Premier League, FIFA, entre d’altres. Els participants ensenyen o han estudiat a universitats de prestigi com Harvard (EUA), Bocconi (Itàlia) i Esade (Catalunya).

IFAM destaca per ser una iniciativa única en el món del futbol reunint a professionals líders de tot el món per orientar a joves estudiants i compartir idees sobre diversos temes relacionats amb aquest esport, explorant les dinàmiques actuals i futures del fútbol. El dret del futbol és una àrea del dret apassionant que evoluciona ràpidament, i que els estudiants poques vegades es troben durant els seus estudis universitaris. L’IFAM ofereix als participants una oportunitat única per explorar i participar en un concurs que està dissenyat per oferir als competidors una experiència integral i global d’arbitratge i disputes internacionals de futbol.

Aquestes jornades van començar dijous al migdia amb una cerimònia d’obertura on es va dur a terme una xerrada de benvinguda seguida d’una sèrie de conferències a càrrec d’advocats esportius. Els dies següents estava programat un concurs de mooting, dividit en 3 rondes, semifinals i finals, que es varen realitzar davant d’audiències i que varen finalitar dissabte amb un jurat principal davant d’un gran públic.

Dissabte a la tarda es va realitzar la Conferència IFAM a l’Hotel Aromar. En aquesta conferència, els assistents varen poder interactuar amb experts i figures destacades del futbol, i participar en debats i discussions per obtenir idees valuoses sobre l’evolució del panorama futbolístic. La Conferència IFAM 2024 va abordar una varietat de temes fascinants, posant llum sobre problemes i tendències actuals en el futbol.

Aquesta segona edició va finalitzar amb una gala amb tots els àrbitres, una vetllada de luxe ideal per fer networking i acabar de gaudir d’aquest esdeveniment.

Aquest esdeveniment va ser organitzat per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i hi col·labora l’Adem.