PREMIS INSPIRA

Sopar solidari i lliurament de premis INSPIRA

Hotel Costa Brava, Platja d’Aro
16 de novembre del 2023

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS INSPIRA ORGANITZATS PER L’ADEM

El passat dijous 16 de novembre, es va celebrar la primera edició del sopar solidari i Premis Inspira a l’Hotel Costa Brava amb la participació de més de 100 assistents, entre ells: empresaris i empresàries del municipi així com representants d’institucions, associacions i col·laboradors de l’AdEM.

L’esdeveniment va comptar amb un sopar solidari i amb el lliurament de premis INSPIRA.

Amb la organització dels premis INSPIRA, l’AdEM té com a objectiu de reconèixer públicament a les empreses, associacions i personalitats que, amb la seva tasca, trajectòria i actitud, han esdevingut una font d’inspiració pel municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Els premis INSPIRA, també tenen un caràcter solidari i de compromís amb el nostre entorn. És per aquest motiu que una de les 4 categories de premis inclou un reconeixement a la millor iniciativa sostenible. En aquesta edició s’ha seleccionat el projecte “Oasi de papallones”, una proposta creada per la Asociación Zerynthia i que el Grup Natura Sterna presenta per recuperar espècies pol·linitzadores mitjançant la incorporació de plantes autòctones i aromàtiques al Parc del Estanys 

Per tirar endavant aquest projecte, l’AdEM ha destinat una part de l’import del cobert del sopar a la compra de les espècies de plantes que configuraran aquest Oasi de Papallones. En finalitzar el lliurament de premis, el president de l’AdEM, Manel Canadell, va fer extensible el xec amb un import de 1.291,70 € als representants del Grup de Natura Sterna.

Els premiats per cada categoria de premis varen ser:

 • Premi INSPIRA a la promoció i difusió del municipi: Artiflora
  • La Sra. Marina Mestres de l’empresa Roques Martines, va fer lliurament del premi al Sr. Alfons Nasarre i el Sr. Jordi Nasarre d’Artiflora
 • Premi INSPIRA a la qualitat i millora continua: Carnisseries-Xarcuteries Arnall
  • La Sra. Sara Peces de l’empresa Llagosnet, va fer lliurament del premi a la Sra. Ester Arnall i el Sr. Carles Arnall de Carnisseries-Xarcuteries Arnall
 • Premi INSPIRA a la contribució altruista al municipi: Associació Trenet de la Vall d’Aro
  • El Sr. Christian Prat del Restaurant Sushi d’Aro i Wanna Gastro Bar, va fer lliurament del premi al Joaquim Hornos de l’Associació Trenet de la Vall d’Aro
 • Premi INSPIRA a la iniciativa sostenible: Grup de Natura Sterna
  • El Sr. Manel Canadell, President de l’AdEM, fa lliurament del premi i d’un xec per finançar el projecte Oasi de Papallones al Sr. Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna

Tots els premiats varen rebre una obra personalitzada de l’artista Judà i un exemplar del llibre El Comerç de la Sorra, de Carles Torrent, Premi Fundació Jordi Comas 2019.

L’acte va ser conduit per la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro Bonfill que va delectar als assistents amb una actuació musical amb cançons pròpies. Una altra sorpresa va ser la performance en directe de l’artista Judà, qui va convidar als assistents a co-crear una obra d’art que es va sortejar entre tots els assistents al final de la vetllada.

L’AdEM va voler agrair a tots els assistents el seu suport amb un welcome pack que incloïa obsequis de patrocinadors com son: KIN cosmètics, Llagosnet, Òptica Gràcia, El Club Nàutic Port d’Aro i Vintage70. Altres empreses que varen col·laborador en la organització d’aquest esdeveniment son: el Grup Aromar, Odonata, Nicole Gulau estudi de fotografia i TV Costa Brava.

Tot plegat va contribuir a crear una atmosfera dinàmica i distesa en la que ha sigut la trobada més multitudinària del sector empresarial de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró aquest 2023.

Amb la creació dels premis INSPIRA, l’AdEM persegueix unir tant l’àmbit privat com públic, per una bona causa i per seguir inspirant el desenvolupament econòmic del municipi.