Treball de CAMP/IMMO20

Des de l’ADEM hem emprès un nou treball de camp que vol actualitzar el “mapa” del sector immobiliari a Castell Platja d’Aro i S’Agaró. NOM: IMMO20

Perquè aquest sector i no un altre? Doncs simplement per què s’ha de començar per algun en concret i aquest en particular ha patit una “volatilitat” important en els darrers 10 anys. Bàsicament també és el segon en nombre d’establiments oberts en el nostre Municipi. A més per la seva incidència en el PIB local el fa mereixedor d’aquest treball.

Per tot això, des de l’ADEM volem saber quants locals estan oberts, tancats, de temporada i la seva ubicació. També s’intentarà saber si la seva activitat és només de venda, promoció, lloguers i altres serveis que puguin oferir en el mercat immobiliari.

Totes aquestes dades, es posaran a disposició pública a través de la web de l’ADEM, i tindran caràcter merament informatiu i estadístic, sempre seguin la normativa del RGPD, les dades “sensibles” com potser el telèfon i l’e-mail, no estaran a disposició pública.

Per dur a terme aquest treball es compti amb la col·laboració del Programa d’intercanvi de joves alemanys i finançat per la UE.

La durada d’aquest treball de camp serà des del mes de gener 2020 fins a la segona quinzena del mes de març 2020. I els resultats es publicaran a final del mes de març 2020.


El procediment:

Recull de dades a peu de carrer:
Foto de la façana en cas que doni a la via pública.
Recull del nom comercial.
Adreça.
Dades comercials sempre que siguin visibles des de l’exterior (tel. E-mail. etc.)
Ubicació al plànol del Municipi.
Breu descripció de l’establiment. Aparador si/no. Rètol exterior si/no
Obert
Tancat >; tancat definitiu. Abandonat. En venda, En lloguer. Es traspassa.
Tancat >; Temporada.
Categoria del producte. Baix, normal, alt, Molt alt.
Classe de producte: Pisos, Cases, locals.


En tot moment les persones que estiguin fent aquest treball aniran degudament identificades amb una targeta/carnet emès per l’ADEM.

Recordar que és bàsicament un treball de camp a peu de carrer i en àmbit públic, i les dades obtingudes són les que l’establiment ofereix de manera pública a tothom que circuli pel carrer. És a dir, es pot demanar que no s’obtinguin, i des de l’ADEM mantindrem la voluntat de l’establiment de no sortir al treball camp IMMO20, però sí que haurem de donar constància de la negativa a efectes de l’estadística.


ADEM – 2020