El proper 25 de març, a les 13:30h, tindrà lloc el webinar col·loqui Gaps del Retail en el marc de la Càtedra de Retail de BSM-UPF.

Les empreses del retail, tant les grans com les mitjanes, les petites i les micro, es troben davant d’ un escenari de transformació radical condicionades per la era digital. Els reptes tenen a veure amb el canvi d’hàbits i valors dels consumidors, la manera de relacionar-se amb els clients i la forma de fidelitzar-los a través de les marques.

Els models de negoci han de canviar, per adaptar-se a aquestes transformacions. No només des de la perspectiva interna de cada empresa, sinó també des de l’àmbit de la societat. Ambdós nivells estan íntimament relacionats, doncs el comerç te una funció social intrínseca, en quan afecta al proveïment general de les persones, a l’urbanisme, a la mobilitat i tota la resta.

Ponents:Sra. Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de CatalunyaSr. Alexandre Goñi, president Pimec ComerçSr. Roger Gaspa, president Foment ComerçModera: Prof. Josep-Francesc Valls, director Càtedra de Retail Guió de l’acte:Consumidors i demandes al retailReptes de transformació digital del sectorReglamentacióPropostes  
Email de contacte: RethinkingManagement@bsm.upf.edu    


Organitza:    Col·labora:     

 Inscriu-te AQUÍ i rebràs l’enllaç per connectar-te