La tarda nit de dijous 30 de maig es  va celebrar l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària 2024 i posterior Trobada de Socis de l’AdEM, a l’Hotel NM Suites de Platja d’Aro. L’acte, es va iniciar amb la presentació de l’AdEM Club Card, una targeta d’ús exclusiu pels membres de l’AdEM que ofereix descomptes, promocions i ofertes per gaudir de l’oferta comercial de la població. La presentació va anar a càrrec de Vanesa Gómez, de l’empresa Estudi 33 responsable de la gestió de la dinamització i comunicació d’aquest nou projecte.

Membres de la Junta de l’AdEM varen presentar altres punts de l’ordre del dia com: la Memòria 2023 d’activitats, l’informe de tresoreria i el canvi de denominació de l’AdEM, entre altres temes. Els més de 40 socis i sòcies assistents van aprovar tots els punts de l’Ordre del dia, a destacar:

  • Aprovació dels Comptes de l’Exercici 2023 i Pressupost 2024, que podeu consultar a www.adem.cat
  • Aprovació canvi de nom de l’associació per tal d’adaptar-lo al nou nom del municipi, Associació d’Empresaris Castell d’Aro, Platja ‘Aro S’Agaró
  • Aprovació nova Junta Directiva, amb agraïment als membres sortint i benvinguda als entrants.

L’Assamblea va finalitzar amb la intervenció d’alguns assistents que vàren compartir algunes observacions i peticions constructives que la Junta va rebre positivament.

Per més informació, contactar amb l’AdEM al telèfon: 682148443

Com a novetat, en aquesta edició, es va sortejar entre els assistents una obra de l’artista local Judà. A més a més, des de la Junta, es va convenir premiar als assistents amb el sorteig d’una plaça en el vol en Helicòpter que es gaudirà el 8 de juny, com a premi dins del Cap de Setmana Vip a Platja d’Aro 2023, de l’exitosa campanya “Aquest Estiu Platja d’Aro, per mar, cel i terra”.

Un cop finalitzada l’Assamblea, els assistents varen poder gaudir d’una creativa i excel·lent degustació d’aperitius oferts per l’Hotel Nm Suites, del Grup Escampa Hotels, al qual la Junta agraeix la seva hospitalitat. La vetllada va transcorre amb un ambient molt dinàmic i agradable que va afavorir el networking i l’intercanvi d’impressions, suggeriments i propostes per entre tots seguir evolucionant com Associació.

Des de la Junta de l’AdEM, agraïm la confiança dels socis que van delegar el seu vot, i emplaça als que no van poder assistir a unir-se a la propera Trobada amb noves sorpreses !