PUNT BLANC – COVID19

Presentació del distintiu PUNT BLANC a Castell Platja d’Aro

25 de maig 2020.

La presentació del distintiu ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, de Joan Barceló, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Llueix en aquells establiments que per mitjà d’una declaració de responsabilitat assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya.

PUNT BLANC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols amb col·laboració dels ajuntaments de la seva àrea de treball -entre ells Castell-Platja d’Aro-, i el suport de les entitats relacionades -també l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM)-. Un segell nascut a partir de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i reconèixer la tasca de l’empresariat, que rebrà l’assessorament i guia d’implementació per part de les entitats.

Presentació Punt Blanc
Presentació Punt Blanc

Per sol·licitar més informació sobre aquesta iniciativa del PUNT BLANC. Només cal demanar-ho i enviar un correu-e

a: adem@adem.cat